پاورپوینت کامل و جامع با عنوان کنسرو کردن مواد غذایی در 43 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان کنسرو کردن مواد غذایی در 43 اسلاید

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
لیست فروشگاه ها
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان کنسرو کردن مواد غذایی در 43 اسلاید

15500 قیمت

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان کنسرو کردن مواد غذایی در 43 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان کنسرو کردن مواد غذایی در 43 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

کُنسِرْوْ به روشی برای نگهداری از غذا و هم‌چنین به خوردنی‌های نگهداری شده به این روش گفته می‌شود. در روش کنسرو، ماده خوردنی در یک قوطی یا ظرف قرار می‌گیرد و پس از بستن سر قوطی یا ظرف، هوا دیگر به ماده غذایی راه نمی‌یابد و این باعث طولانی‌تر شدن مدت نگهداری مواد درون قوطی می‌شود.

کنسروسازی نخستین بار توسط نیکولا آپر و به عنوان یکی از ابداعات ارتش فرانسه در سال ۱۸۱۰ آغاز شد. کنسروسازی باعث می‌شود تا میکروارگانیسم‌ها (ریزسازواره‌ها) وارد قوطی نشوند و در آن تکثیر نیابند.

قوطی‌های کنسور می‌توانند بزرگ، کوچک، دایره‌ای، بیضوی، مکعبی، پلاستیکی، شیشه‌ای، گالوانیزه یا آلومینیومی باشند.

برای کنسروسازی مواد خوراکی، مراحل گوناگون زیادی در کارخانه‌ها انجام می‌شود برای نمونه برای کنسروسازی ماهی این مراحل لازم است: آماده‌سازی، آب‌نمک‌گذاری، پخت اولیه، قوطی‌گذاری، هواگیری، درب‌بندی، فرایند حرارتی، قرنطینه و برچسب‌زنی.

تون‌ماهیان از ماهیانی هستند که در صنعت کنسرو کاربرد زیادی دارند.

9645Canned food Philippines 21.jpg

 

فهرست مطالب:

تاريخچه كنسرو

اصل كنسرو كردن مواد غذايي

ابداع روش

مراحل كنسرو كردن

رعایت در مورد گزينش گونه ها

فرآورده هاي دامي

مواد اوليه نيمه آماده

وظايف اسيدها در مواد غذايي

درجه بندي مواد اوليه

تميز كردن

آماده كردن ماده اوليه

بلانچينگ

فرمولاسيون

پر كردن بسته

خارج كردن اكسيژن و گازها

درب بندي قوطيهاي كنسرو

دما دادن و پختن محصول در داخل بسته

سرد كردن بسته هاي كنسرو

كد گذاري و برچسب زني قوطيهاي كنسرو

كارتن گذاري و نگهداري قوطيها

ميكروبيولوژيكي كنسروها

طبقه بندي غذاهاي كنسرو شده بر اساس PH

بسته بندي كنسروها

شیشه

بسته بندي هاي پلاستيكي سخت

كنترل كيفي و مسائل بهداشتي كنسروها

سميت و فساد قوطيهاي كنسرو

درجه بندي نواقص قوطي كنسرو

بازرسي ظاهري قوطي

عوامل تورم در قوطيهاي كنسرو

انواع تورم

تورفتگي بدنه

نشت قوطی

بازرسيهاي پس از باز كردن قوطي

رنگ

آزمون قوطيهاي كنسرو و حصول اطمينان از سلامت آنها

آزمون محتوي قوطي

آزمون قوطيهاي درب بسته

بررسي تورم قوطي در هنگام باز كردن

و...


خرید

پرداخت آنلاین
mouse corsair

دوره استراتژی قدرتمند PTC

299,000 تومان

مشاهده دوره