پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی اسیدهای چرب در 29 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی اسیدهای چرب در 29 اسلاید

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
لیست فروشگاه ها
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی اسیدهای چرب در 29 اسلاید

15500 قیمت

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی اسیدهای چرب در 29 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی اسیدهای چرب در 29 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

اسیدهای چرب به صورت آزاد به مقدار ناچیزی در سلولها و بافتها دیده می‌شوند. این ترکیبات که غنی از اکسیژن و کربن و هیدروژن هستند قسمتی از واحد ساختمانی بیشتر لیپیدها مانند چربیهای خنثی ، فسفوگلیسریدها ، گلیکولیپیدها و استرهای کلسترول را تشکیل می‌دهند.

دیدکلی

چربیها یا لیپیدها ترکیبات آلی غیر محلول در آب هستند که می‌توان آنها را بوسیله حلالهای غیر قطبی نظیر کلروفرم ، اتر و بنزن از سلولها استخراج کرد. لیپیدها استرهای یک یا چند اسید با الکلها می‌باشند. بعضی از لیپیدها در ساختمان دیواره و غشای سلولی شرکت داشته و برخی دیگر ماده ذخیره‌ای انرژی‌زا را در داخل سلول تشکیل می‌دهند. اسیدهای چرب به صورت آزاد به مقدار ناچیزی در بافتها دیده می‌شوند.

ساختمان اسیدهای چرب

تاکنون بیش از هفتاد اسید چرب از نسوج گوناگون جدا کرده‌اند که همگی دارای زنجیره هیدروکربنی طولانی با یک عامل کربوکسیل انتهایی هستند. بعضی از آنها اشباع شده و برخی دارای یک ، دو یا سه پیوند دوگانه هستند و گروهی در زنجیر خود دارای شاخه‌های جانبی نیز می‌باشند. تعداد کربنها در اسیدهای چرب به استثنای چند مورد ، همیشه زوج است و احتمالا علت زوج بودن آسان تر بودن سنتز آنها در نزد جانداران است. فرمول کلی اسیدهای چرب CH3-(CH2)n-COOH است که n از صفر تا 30 الی 40 تغییر می‌کند. 

خواص اسیدهای چرب

اسیدهای چرب غیر اشباع دارای نقطه ذوب پایین‌تری نسبت به اسیدهای چرب اشباع هستند و هر چه تعداد کربن اسید چرب بیشتر شود، نقطه ذوب بالاتر می‌رود. پیوند دوگانه در اسیدهای غیر اشباع بیشتر بین کربن 9 و 10 بوده و این پیوند دوگانه تقریبا در تمامی اسیدهای چرب غیر اشباع طبیعی در وضعیت ایزومر هندسی سیس (Cis) است. اسیدهای چرب با زنجیر طویل در آب غیر محلول هستند. ولی در قلیایی محلول‌اند و تشکیل صابون سدیم یا صابون پتاسیم می‌دهند. اسیدهای چرب غیر اشباع به سهولت اکسید می‌شوند. تند شدن چربیها بر اثر اکسید شدن و ایجاد عوامل اسیدی و آلدئیدی در چربیها است.

 

فهرست مطالب:

تعریف اسید چرب

ساختار اسید چرب

تولید اسید چرب در صنعت

اسید چرب به عنوان منبع سوخت

طبقه بندی

طبقه بندی بر اساس پیوند بین کربن‌ ها

طبقه بندی بر اساس طول زنجیره

اسیدهای چرب اشباع نشده

پیکربندی سیس

ترانس

اسیدهای چرب اشباع شده

اسیدهای چرب ضروری

شماره‌گذاری اتم ‌های کربن

نام ‌گذاری بدیهی: اسید پالمیتولئیک

نام‌ گذاری منظم: اسید اکتا دسنوئیک (9Z)

نام‌ گذاری دلتا: x اسید اکتا دی کادیو نوئیک سیس و سیس – دلتا ۹ و دلتا ۱۲

نام‌ گذاری n-x n-3

تولید

اسیدهای چرب آزاد

ترکیب اسید چرب

اسیدی شدن

اکسیداسیون خود بخودی و ترشیدگی (تند شدن)

هضم چربی

اسیدهای چرب خون

و...


خرید

پرداخت آنلاین
mouse corsair

دوره استراتژی قدرتمند PTC

299,000 تومان

مشاهده دوره