پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی سویا و خواص و ویژگی های آن در 29 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی سویا و خواص و ویژگی های آن در 29 اسلاید

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
لیست فروشگاه ها
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی سویا و خواص و ویژگی های آن در 29 اسلاید

15500 قیمت

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی سویا و خواص و ویژگی های آن در 29 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی سویا و خواص و ویژگی های آن در 29 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

سویا یکی از بقولات است. نیام و دانه آن (لوبیا) غذای میلیون‌ها نفر را فراهم می‌کنند و در تهیه مواد شیمیایی نقش عمده دارند. سویا احتمالاً حاصلاهلی‌سازی گیاهی وحشی در شرق آسیا است. روغن استخراج شده از دانه‌های سویا یکی از مهم‌ترین انواع روغنها است. این روغن حاوی اسید لینولئیک بسیار بالایی است و به همین دلیل از آن نمی‌توان برای تهیه روغن سرخ کردنی استفاده کرد. دانه سویا از لحاظ اسید آمینه میتونین نسبت به کنجد فقیر است اما از لحاظ اسید آمینه لیزین در سطح بالایی قرار دارد سویا بیش از سایر دانه‌ها به پروتئین حیوانی شباهت دارد. روغن سویا ۴۹ درصد لینولئیک اسید و ۲۵ درصد اسیداولئیک دارد. میزان پروتئین دانه سویا بسیار بیشتر از سایر دانه‌های روغنی است. ارقام زیر نشان دهنده تفاوت عمده سویا با سایر دانه‌های روغنی به لحاظ میزان روغن و پروتئین است. میزان پروتئین سویا۳۰–۵۰ درصد، کلزا۱۸–۲۵ درصد، آفتابگردان ۱۵–۲۵ درصد، گلرنگ ۱۵–۲۵ درصد، کنجد ۱۹–۲۵ درصد، بادام زمینی ۲۵–۳۵ درصد می‌باشد

 

فهرست مطالب:

تعریف سویا

محتویات دانه سویا

روغن سویا

ویژگی های دانه سویا

میزان پروتئین و روغن سویا

محصولات ساخته شده از سویا

آرد سویا

مواد مغذی موجود در یک فنجان ۸۸ گرم آرد سویا بدون چربی

پروتئین بافت‌ دار سویا

شیر سویا

توفو

خصوصیات گیاه ‌شناسی

ریشه سویا

دو فرم رشد سویا

آرایش بر گ ‌ها

سازگاری سویا

دسته بندی بر حسب طول روز

تاثیر دما و نور

تاثیر غلظت CO2

میزان ازت خاک

آب

اسیدیته پایین

عوامل زراعی

فشردگی خاک

آفات

اثرات سویا بر سلامتی

مضرات سویا و موارد منع مصرف

و...


خرید

پرداخت آنلاین
mouse corsair

دوره استراتژی قدرتمند PTC

299,000 تومان

مشاهده دوره