پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی سیر و مارچوبه و خواص و ویژگی های آن ها در 20 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی سیر و مارچوبه و خواص و ویژگی های آن ها در 20 اسلاید

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
لیست فروشگاه ها
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی سیر و مارچوبه و خواص و ویژگی های آن ها در 20 اسلاید

15000 قیمت

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی سیر و مارچوبه و خواص و ویژگی های آن ها در 20 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی سیر و مارچوبه و خواص و ویژگی های آن ها در 20 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

سیر (نام علمی: Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبه‌سانان (Asparagales) از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان (Alliaceae) و سرده سیر(Allium). قطب سیر تند و خشک ایران شهر همدان و روستای سولان می‌باشد.

Garlic.jpg

مارچوبه گیاهی علفی چندساله و دوپایه از راسته مارچوبه، تیرهٔ مارچوبگان (Asparagaceae) و سردهٔ مارچوبه (Asparagus) است. گل‌های بسیار کوچک آن در روی پایه‌های نر و ماده قرار دارند. گل‌های آن دارای ۶ کاسبرگ و ۶ گلبرگ و ۶ پرچم و یک مادگی سه برچه‌ای است گل‌های نر به رنگ زرد مایل به سبز بوده، کاملاً از گل‌های ماده که معمولاً به رنگ قرمز در می‌آیند قابل تشخیص می‌باشند.

Asparaguss.jpg

 

فهرست مطالب:

تعریف سیر

گیاه شناسی سیر

انواع سیر

تاریخچه سیر

خواص غذایی و دارو شناختی سیر

املاح موجود در سیر

صادرات سیر

تعریف مارچوبه

برداشت مارچوبه

خواص مارچوبه

ارزش غذایی مارچوبه

تولید مارچوبه

تاریخچه تولید در ایران


خرید

پرداخت آنلاین
mouse corsair

دوره استراتژی قدرتمند PTC

299,000 تومان

مشاهده دوره